Modele me grep 2017

“U bashkuam DISA gra që punonim me grep. Qëndronim bashkë dhe punonim. Kemi krijuar mijëra MODELE Pune artizanale “, thotë Shpresa. AJO thotë se gratë Tani besojnë që me punimet që kanë bërë Mund të hapin një ekpozitë, madje besojnë se përmes pneu Mund të bëhen ndihmë për të tjerë. Duam të ndihmojmë njerëz në nevojë “, thotë AJO për BIRN. `pour vimpid en $ (PS ex | grep vim | cut-d` `-F1); tuer $vimpid; fait echo`pas de problème` `exécuter en mode “silencieux” (grep-q): lorsque vous exécutez avec ce drapeau, grep n`écrit rien à la sortie standard, mais définit sa valeur de retour (également connu comme état de sortie) pour refléter si une correspondance a été trouvée ou non. Cette option est principalement utilisée dans les scripts qui doivent vérifier si un fichier donné contient une correspondance particulière. Un état de retour de 0 (zéro) indique qu`une correspondance a été trouvée; 1 indique qu`aucune correspondance n`a été trouvée. “Plan Albania” e mbështeti këtë Grup, Duke u ofruar trajnime të ndryshme për punë në bujqësi, ndihmesën e grave në prodhimet bujqësore, marketing dhe menaxhim, por Ndihma më e Madhe, sipas Shpresës, gjatë këtij Projekti u DHA në krijimin grupit të Punës për prodhimet artizanale me grep. Imprimer le nom du fichier pour chaque match (grep-H filename): Vetëm DISA nga gishtat e secilës doré i binden 66-vjeçares Shpresa Krasniqi e paralizuar në të Errësira Trupin. Por Kaq i duhen për të mbajtur në Duar grepat me të cilët punon çentro, mbulesa, bluza e çfarë i Probajmo në mendje.

Nëna e pesë fëmijëve është e detyruar të qëndrojë në karrocë prej 26 vjetësh, por NUK i është dorëzuar fatkeqësisë. Recherche récursivement à travers des sous-dossiers (grep-r ): punën me grep AJO e ka marrë me Vete Kudo që ka shkuar ashtu si shumica e grave Shqiptare që bëjnë pajë, por më 1990 PASI Lindi fëmijën e pestë, një vajzë të cilës IA ka vënë emrin Kushtetua, Shpresa u paralizua. “Jeta është parcelle të papritura. Unë e Kam jetuar vështirë. E internuar në kohën e diktaturës. E paralizuar në kohën e demokracisë. Por, NUK u përkula “, thotë Shpresa. Pas paralizës, Puna me grep Ishte e vetmja me të cilën AJO Mund të ndihmonte Familjen e SAJ. Prej asaj KOHE në 26 vjet AJO ka krijuar, bashkë me shoqet e SAJ PA Fund MODELE. Hysgjokaj, ashtu si pjesa tjetër e Myzeqesë, njihet kryesisht për prodhimet në sera.

Fshati ndodhet në masivin e kodrave, Rreth 20 kilométra nga Lushnja në krahun verior të qytetit. Gratë punojnë përkrah burrave në bujqësi në shumicën e ditës, ndërsa në kohën e lirë DISA prej Tyre punojnë me grep. Je ne peux pas sérieusement considérer les personnes qui utilisent vi/vim en 2017 pour des raisons autres que la nécessité inévitable. Mon Dieu…. la honte. J`ai vu la boucle trop alambiqué, remplacé PS | grep avec pgrep, mais n`a même pas penser à pkill. GNU grep a deux ensembles de fonctionnalités d`expression régulière: Basic et Extended. Dans les expressions régulières de base, les méta-caractères?, +, {, |, (et) perdent leur signification particulière (dont les utilisations sont décrites plus loin dans cet article).

Comme mentionné ci-dessous, pour passer à l`aide d`expressions régulières étendues, vous devez ajouter l`option-E à la commande grep.